Vælg en side

Når vi siger ”årets største shoppedag”, hvad tænker du så? Selvfølgelig Black Friday! Dagen er fyldt med gode tilbud, og trænger du til lidt nyt, eller vil du klare alle juleindkøbene tidligt, er det den perfekte shoppedag for dig.

Mærkedagen, som det næsten er, stammer fra USA. Det er tradition i USA, at alle butikker dagen efter Thanksgiving – der altid ligger den fjerde torsdag i november – holder åbent med vanvittige tilbud. Det er et sandt rivegilde, hvor butikkerne næsten med garanti får sorte tal på bundlinjen. Det er desuden i dag den mest brugte forklaring på, hvorfor vi kalder det ”sorte fredag”.

Hvad er Black Friday i Danmark? Det er en forbrugsfest, der ligesom i USA lokker med gode tilbud og udvidede åbningstider. Mange butikker åbner for online-tilbud allerede til midnat natten til fredag, og de kører helt til midnat om fredagen. Mange fysiske butikker holder også åbent fra tidlig morgen til midnat, så der er masser af muligheder for at få shoppet igennem.

Og ikke nok med, at du får en masse gode tilbud – du kan også gøre det hele online. Onlineshopping er de seneste år blevet meget populært, fordi det passer ind i den travle hverdag, mange af os har. Og du kan selvfølgelig shoppe online med gode tilbud hele året – ikke kun på Black Friday.

Shop-amok online i elektronik, tekstiler og alt til hjemmet

Det er de færreste butikker, der ikke er hoppet med på bølgen med Black Friday. Lige meget om du er ude efter et nyt fjernsyn, nye dyner eller den perfekte lampe til spisestuen, er denne fjerde fredag i november måned en god dag at kigge efter det. Men er det ikke kun Black Friday en gang om året, spørger du måske. Det er det desværre, men heldigvis kan du finde gode tilbud online hele året rundt.

Onlineshopping er blevet et mekka for shopping i Danmark. Store som små virksomheder kører gode tilbud, giver prismatch og lokker med nedsatte varer, især inden hvert sæsonskift. Så hvis du shopper online, kan du sikkert klare dig fint indtil næste Black Friday.

Internettet er også et godt sted selv at finde tilbud, som du kan bruge i din yndlingsbutik online. Du kan finde rabatkoder mange steder, som giver gode rabatter på for eksempel levering. De fleste onlinebutikker giver også selv rabatkoder, hvis du for eksempel tilmelder dig deres nyhedsbrev eller melder dig ind i en medlemsklub.

Nyt tilbehør? Spar penge på accessoires online!

Noget af det bedste at få gode tilbud på er accessoires. Kan vi ikke altid bruge et nyt halstørklæde eller nogle fine, nye øreringe? Handler du online, kan du finde masser af tilbud på dine næste accessoires, så du kan gå amok i moderne og stilet tilbehør, der giver et pift til garderoben.

I det lille modeunivers LÉ MOSCH kan du finde scrunchies i enhver stil, som du kan være heldig at finde på tilbud. Scrunchies er perfekte til at sætte prikken over i’et på et outfit med moderne mønstre, materialer som velour og satin, og utallige farver. Og så er de ikke sæsonbestemt – en opsat hestehale med en sød scrunchie holder hele året.

Forny din garderobe med tilbud direkte fra sofaen

Især til Black Friday, men også resten af året og tæt på sæsonskift, er det muligt at finde gode tilbud, uden du overhovedet behøver tage ud i butikkerne. Er du på tilbudsjagt, er det rart ikke at skulle gennem alle byens butikker for at finde det helt rigtige. Shopper du online, slipper du for lange køer, ømme fødder og at prøve at finde rundt blandt de mange stativer og hylder.

Du finder også et større udvalg på internettet. Shop for eksempel online på den danske webshop Lykke by Lykke, hvor du finder alt til garderoben fra mange forskellige mærker. Et godt tip til onlineshopping på en webshop som Lykke by Lykke er at tilmelde dig nyhedsbrevet. Så får du alle de gode tilbud direkte i din indbakke, og du er altid den første til at se de nyeste varer.

Kast dig ud i onlineshopping. Put dig i sofaen under et varmt tæppe og udforsk sæsonens nyeste varer, find gode tilbud og få inspiration til garderoben – uden overhovedet at forlade hjemmet.