Vælg en side

Overvejer du at få lagt ny indkørsel? Så er der nogle ting, du bør være opmærksom på og som du skal have styr på. Dem vil vi se nærmere på i det følgende.

Hvad koster det at få lagt ny indkørsel?

Hvis du overvejer at få lagt nye fliser i din indkørsel, er prisen formentlig noget af det første, du tænker på. Det er dog vanskeligt at sige helt præcist, hvad det koster at få lagt ny indkørsel. Der er nemlig flere forhold, som spiller ind på prisen. Den største prisforskel afhænger af, om du vælger selv at stå for arbejdet eller om du hyrer en professionel anlægsgartner eller brolægger. Det er naturligvis billigere at gøre det selv, men det kræver, at du ved, hvad du laver.

Prisen på din nye indkørsel afhænger selvfølgelig også af størrelsen på din indkørsel, samt typen af fliser, du vælger.

Hvis du vælger at hyre en professionel håndværker til at udføre arbejdet, vil prisen desuden også afhænge af opgavetypen- og omfanget. Endelig kan der være ret store forskelle i pris fra firma til firma. Det er derfor en rigtig god idé, at indhente flere tilbud, så du får den bedste pris. Læs mere om det her.

Hvis det ikke haster med at få lagt ny indkørsel, kan du med fordel købe dine nye fliser, når de er på tilbud, eksempelvis til Black Friday.

Husk også at dekorere din indkørsel

En nylagt indkørsel er flot og giver et godt førstehåndsindtryk af hele din bolig. Hvis din indkørsel skal være ekstra flot og indbydende, kan du med fordel dekorere den med planter eller små hække. Det kan give liv til en ellers lidt kedelig indkørsel. Derudover bør der selvfølgelig være lys i din nye indkørsel. Det giver både et flot og luksuriøst udseende, men tilfører også din indkørsel en større grad af sikkerhed.

Fliserens som alternativ

Hvis du synes at en ny indkørsel er lige pebret nok, kan en fliserens af din nuværende indkørsel være et godt og billigere alternativ. Her fjernes alger og andet snavs fra dine fliser, så din indkørsel kommer til at fremstå næsten som ny.