Vælg en side

Black Friday har i mange år været den største handelsdag i USA. Nu er det også ved at blive den største handelsdag i Danmark, da samtlige fysiske og online forretninger er hoppet med på vognen og derfor giver nogle helt fantastiske tilbud på Black Friday.

Men, selvom det er en stor tilbudsdag, og der potentielt set er mange penge at spare, skal man stadig være opmærksom for ikke at blive snydt. Vi giver dig derfor vores bedste tips til at spare penge på elektronik på Black Friday. 

Hold øje med priserne op til Black Friday 

Vil du virkelig gerne ud at købe en ny bærbar eller en PS5 på Black Friday, er det en god ide at holde øje med priserne inden Black Friday. Det er det, da der hvert år går historier om elektronikbutikker, der kunstigt presser priserne på elektronik op inden Black Friday, så det på dagen ser ud som om, at de giver et rigtig godt tilbud. 

Vil du derfor gerne være sikker på, at den bærbar, du har udset dig, rent faktisk bliver udbudt til en billigere pris end normalt, bør du tjekke priserne flere steder i månederne op til købet. Det sparer dig for at blive snydt og for at bruge for mange penge på en bærbar eller en PS5, som du regnede med at skulle spare penge på.

Sammenlign priserne på nettet og i tilbudsaviser 

Den største besparelse på elektronik får du, hvis du bruger godt med tid på at sidde og sammenligne priser på tværs af butikker. Det er nemt at gøre online, da du hurtigt kan få et overblik over, hvilke kampagner de forskellige butikker kommer til at køre.

For at lokke kunderne til offentliggør mange butikker nemlig deres Black Friday tilbud i lang tid før, så du og andre får lyst til at handle i den respektive butik. Derfor kan du også være heldig at falde over særtilbud eller vanvittige timetilbud, som du kan spare mange penge ved at sidde klar til.

Prut om prisen i de fysiske forretninger 

Det er måske lidt af et anderledes tip. Men ikke desto mindre er det meget relevant, da butikkerne på Black Friday er mere end villige til at sælge så meget som muligt til deres kunder for at sikre julesalget. Derfor kan du ved at være lidt snu og charmerende forhandle dig til en lavere pris på produktet, end hvad det allerede er sat ned til. Det er grænseoverskridende, men ofte får man som kunde enten et prisnedslag eller noget gratis ekstraudstyr med ved at spørge. Det har aldrig skadet at spørge, da det værste er, at du får et nej. Hvem ved, om ekspedienterne har fået “go” for at tilbyde produkterne billigere ved efterspørgsel bare for at sikre et godt salg? Det er i hvert fald værd at gå efter.

Med vores tips og tricks håber vi, at du får det, du godt kunne tænke dig til en pris, som gør dig jublende glad.