Vælg en side

Dette indhold er sponsoreret

Alle har prøvet at have dårlige hårdage. Dage hvor håret driller, og uanset hvad du gør, så bliver du aldrig rigtig tilfreds med, hvordan dit hår ser ud. Der er rigtig mange mennesker, der dagligt kæmper med at få deres hår til at se flot og sundt ud, selvom de umiddelbart gør de ting, som de er blevet anbefalet. Du vasker håret og renser din hovedbund omkring 2-3 gange om ugen, og engang i mellem bruger du også balsam for at fugte håret. Du går også jævnligt til frisøren, hvor du får klippet de tørre og spaltede spidser af, og du bruger sjældent glatte- og krøllejern. Men selvom du følger alle de klassiske råd til flot og sundt hår, så lever dit hår bare ikke op til dine forventninger. Dårlige hårdage er meget frustrerende, og kan påvirke ens selvtillid og humør kraftigt. Men du må ikke opgive drømmen om flot og sundt hår endnu. 

Find den rigtige shampoo til dit hår

Der findes utrolig mange forskellige valgmuligheder, når du skal finde en ny shampoo, og det kan være virkelig svært at finde den rigtige til ens hår. Men shampoo er ikke bare shampoo, og det er vigtigt at finde en, der passer til ens hårtype. Eksempelvis findes der shampoo, der er bedre til afbleget, affarvet og gråt hår, ligesom der findes shampoo, som egner sig bedre til folk, der har fået farvet deres hår i mørkere farver såsom rød, brun eller sort. Ligeledes er der shampoo, der er gode for folk med krøllet hår, tyndt hår, og tyndt hår. Det afgørende er, at du bruger den rigtige shampoo til din type hår. På hjemmesiden hairbystender.dk kan du finde en lang række forskellige hårprodukter til din hårtype, og der findes også gode guides, der kan rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvilken shampoo, der er bedst for dig. 

Den rigtige hårkur kan skabe underværker

Hvis dit hår er tørt og kruset, så kan det være, at det har brug for ekstra pleje i form af en hårkur. Det kan måske være løsningen på dine dårlige hårdage, men det er ikke ligegyldigt, hvilke hårkur du bruger. Ligesom shampoo findes der nemlig forskellige hårkure, der egner sig til forskellige hårtyper, og det er afgørende, at du bruger den, der passer til dit hår. Det skal nævnes, at en hårkur ikke skal erstatte din normale hårplejerutine, men derimod fungerer som et supplement.