Vælg en side

Selvom der endnu er lidt tid til at vi atter rammer ind i dagen vi kalder for Black Friday, så er det faktisk slet ikke så tosset allerede at have det i baghovedet nu, for den helt rigtige Black Friday-indkøbsvogn kræver research og en masse forberedelsestid.

Det er slet ikke for tidligt at tænke på Black Friday-indkøbene

Knuselsker du alt ved Black Friday, så er det helt klart et kig værd at læse videre her, for her kommer vi nemlig ind på hvordan du sikrer dig den bedste Black Friday næste gang og vi starter allerede nu, for det kan nemlig være nødvendigt at starte i god tid.

Black Friday er som de fleste ved en fredag der er placeret tilpas tæt på juleaften og det betyder at der bl.a. kan klares julegaveindkøb allerede her. Dagen var i sin tid ment til de mere fattige, men de seneste år har stort set alle erhverv brugt Black Friday både til at forkæle kunderne, men også til at få ryddet godt ud i lagergemmerne.

Hvis man netop ser på de seneste års Black Friday-indkøb, så afsløres der også her at vi ikke blot køber store køkkenmaskiner til os selv, men også tilgodeser vores nærmeste. Personlige Black Friday gaver har hittet mere og mere og det kan sagtens hænge sammen med at julen og dens gaveindkøb er placeret lige efter eller oveni denne dag.

Struktureret planlægning og research er nøglen til den perfekte Black Friday

Er du en garvet Black Friday-person, så er du helt sikkert også med på at det ikke bare er at bevæge sig ud i det nærmeste storcenter, eller hen til computeren for at klikke i kurven hurtigst tidlig morgen på selve dagen. Der er brug for en struktureret plan for dagen, så man for det første ikke glemmer nogle af indkøbene i farten men så man også hurtigt kan læne sig tilbage med en god kop kaffe og tjekke endnu en vellykket Black Friday af på to-do-listen.

De fleste butikker og hjemmesider skilter heldigvis med de stærke tilbud de har planer om at køre, men dette er som regel først ugen op til at det hele går løs. Det betyder dog ikke at du bør vente til ugen op til med dine forberedelser – tværtimod.

Sikre dig at ingen andre køber det samme som dig med personlige gaver

Du ved sikkert allerede nu hvem du skal købe gaver til juleaften og du ved også ret sikkert hvad du går rundt og ønsker dig selv, men som du ikke vil købe fordi du måske godt kan klare dig uden for en stund. Det er derfor slet ikke så svært at starte på forberedelserne nu, for du er blot få klik fra den vigtige research op til den store dag.

Noget af det som især vinder stort på gavefronten juleaften er personlige gaver og med personlige gaver vil du samtidig sikre dig at ingen andre kommer til at købe det samme som dig før julen er kommet. Det er selvfølgelig nok ikke børnetøj med personlige tekster du bør købe i god tid, for hvem ved hvor hurtigt de vokser den næste tid, men der er efterhånden ikke det der ikke kan personliggøres så du kan ret sikkert allerede nu gøre klar med dette.

Hos Wanapix.dk finder du et godt eksempel på en hjemmeside der har meget at byde på indenfor personlige gaver. Her kan du allerede nu tjekke ud hvad du ønsker at købe og beslutte dig for hvad der skal stå af tekster eller trykkes af billeder på tingene.