Vælg en side

Black Friday nærmer sig og det betyder én ting. Tid til at spare penge på de fleste produkter, som du normalt plejer at købe og dermed også nye. Black Friday er den største handelsdag i Danmark, hvor udvalgte butikker også forlænger deres tilbud, heraf kommer navnet Black Week. Måske er det første gang du overvejer at købe en ny seng på denne store handle dag og så kan det være en rigtig god idé at få lidt baggrundsviden og inspiration med sig. Læs med her.

Black Friday finder sted fredagen efter den amerikanske højtidelighed Thanksgiving· Det kommer nok heller ikke som en overraskelse, at konceptet derfor også stammer fra USA. I Danmark er det dog over der sidste årti, at denne handelsdag har fået mere og mere popularitet. Dette er både fordelagtigt for forbrugerne, lige såvel som virksomhederne. Du kan købe elektronik, tøj, sko, smykker, senge og mange flere varer på tilbud, denne dag. Black Week tilbud fra Sengetid.dk finder du her, hvis du jagter en ny seng til hjemmet.

Hold øje med Black Week tilbud

Hvis du har drømmen om at skifte din nuværende seng ud til en bedre og mere komfortabel type, så er det en rigtig god idé at tjekke tilbud omkring Black Friday. På Sengetid.dk kan du allerede nu tage et kig på deres tilbud og rabatter. Hvad enten du overvejer en elevationsseng, kontinentalseng, dobbelt eller single så er der penge at spare. Husk på, at en god seng er en direkte langsigtet investering og din krop vil være taknemmelig. Sengen spiller nemlig en stor rolle for søvnen, og der er trods alt også cirka en tredjedel af livet, som bliver brugt på søvnen.

Find den rette seng

Er du i tvivl om hvilken seng du gerne vil have, så er det en rigtig god idé at få vejledning. Hos Sengetid.dk sidder der heldigvis eksperter, som kan hjælpe dig med at finde rundt i sengetype-verdenen, så du får den helt rette. Derudover er der desuden 101 nats ombytning, Det er forståeligt at det kan være svært at vælge den rette seng, derfor er der også muligheden for at ombytte denne på baggrund af nogle betingelser. Derudover får du hos Sengetid.dk også gratis fragt på din nye seng. Du skal blot sætte dig til rette i sofaen derhjemme, bestille på nettet og vupti, så får du leveret din seng til døren. Spar penge og tid ved at handle online på Sengetid.dk.