Vælg en side

Året 2022 er kommet og Black Friday finder sted den 25. november.

Mens shopping-dagen nærmer sig hastigt er der mange der spekulerer på, hvad de kan forvente til denne kommende Black Friday.

Svaret vil måske overraske dig: I 2022 vil vi se en tilbagevenden af prisnedsættelser fra detailhandlerne, som konkurrerer med hinanden om at få din opmærksomhed. Vi vil også se flere “doorbusters” og “early bird”-tilbud end nogensinde før. Så hvad kan du gøre for at forberede dig på denne Black Friday-bonanza?

For det første skal du begynde at lave en liste over de varer, du virkelig ønsker eller har brug for. På den måde kan du hurtigt og nemt finde frem til de bedste tilbud. For det andet skal du holde øje med dine yndlingsbutikkers sociale medier og tilmelde dig deres nyhedsbreve for at få de seneste oplysninger om udsalg og kampagner. Endelig skal du ikke glemme at lægge et budget og holde dig til det! Har du ikke penge her og nu kan du finde muligheder for at låne penge hos kviklanet.dk.

Med disse tips i baghovedet er du sikker på at få en vellykket Black Friday-shoppingoplevelse. Så god jagt!

Hvad er Black Friday og hvorfor fejrer folk det?

Black Friday er dagen efter Thanksgiving, som falder den 24. november. Black Friday er en amerikansk tradition, der finder sted dagen efter Thanksgiving for at starte juleindkøbssæsonen.

Navnet afspejler dets rødder i Philadelphia, hvor det oprindeligt var en politibetjents udtryk for, hvornår forretningerne ville åbne igen efter at have været lukket hele natten som led i deres årlige opgørelse af lagerbeholdningen.

Udtrykket vandt større popularitet i begyndelsen af 2000’erne og er siden blevet et globalt fænomen.

Folk fejrer Black Friday ved at benytte sig af rabatter og tilbud i forskellige butikker i hele landet. Nogle mennesker deltager også i Black Friday-traditioner som f.eks. at campere natten over for at være først i køen til at få adgang til de bedste tilbud.

Sådan forbereder du dig på Black Friday 2022

Det er en god idé at være godt forberedt til Black Friday 2022. De følgende tips kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af shoppingferien:

 1. Lav en liste over, hvad du ønsker at købe: Dette vil hjælpe dig med at holde fokus og undgå impulskøb.
 2. Undersøg priserne: Black Friday kan være et godt tidspunkt til at finde rabatter på varer, men lav din research i forvejen, så du ved, hvad en rimelig pris er.
 3. Fastsæt et budget: Hold dig til dit budget ved at beslutte, hvor meget du er villig og i stand til at bruge, før du tager ud for at shoppe. Det gælder især hvis du har taget et hurtigt lån for at få råd til din shopping.
 4. Kend returpolitikken: Gør dig bekendt med butikkens returpolitik i forvejen, hvis du har brug for at returnere noget.
 5. Shop med kontanter: Det vil hjælpe dig med at holde dig til dit budget og undgå at bruge for meget penge.
 6. Shop tidligt: Få et forspring på Black Friday-shopping ved at tage tidligt af sted. Det hjælper dig med at undgå menneskemængderne og få det bedste udvalg af varer.
 7. Vær sikker: Vær opmærksom på dine omgivelser, og tag forholdsregler for at være sikker, mens du shopper på Black Friday.

De bedste tilbud du skal holde øje med på Black Friday 2022

I år er datoen for Black Friday den 25. november. Her er nogle af de bedste tilbud, som du skal holde øje med på denne dag:

 • Elektronik: Se f.eks. fjernsyn, computere, smartphones osv.
 • Husholdningsapparater: køleskabe, opvaskemaskiner, ovne osv.
 • Legetøj: til både børn og voksne
 • Tøj: til mænd, kvinder og børn
 • Smykker: ure, halskæder, øreringe osv.
 • Sportsudstyr: til både indendørs og udendørs aktiviteter
 • Og meget mere!

Så hvad venter du på? Lav en liste over de ting, du har brug for, og begynd at lede efter de bedste tilbud på Black Friday 2022. Du bliver måske overrasket over, hvad du kan finde!

Sådan handler du sikkert online under Black Friday 2022

Black Friday er snart på vej, og med det følger den årlige hektiske købelyst på jagt efter de bedste tilbud. I år vil tingene dog være lidt anderledes, da flere og flere mennesker vælger at handle online i stedet for i butikkerne. Her er nogle tips til, hvordan du sikrer dig, at din online shoppingoplevelse bliver sikker og behagelig.

 1. Sørg for, at du bruger en sikker forbindelse: Når du indtaster dine kreditkortoplysninger eller andre følsomme data, skal du sikre dig, at webstedet bruger en sikker forbindelse. Du kan normalt se, om et websted er sikkert, hvis URL-adressen begynder med “https://” i stedet for blot “http://”.
 2. Tjek om der er anmeldelser: Før du foretager et køb fra et nyt websted, skal du tage et kig på online anmeldelser for at se, hvad andres erfaringer har været.
 3. Vær opmærksom på svindel: Desværre vil der altid være folk derude, der forsøger at udnytte Black Friday-købere. Vær på udkig efter ting som falske tilbud og websteder, der beder om for mange personlige oplysninger.
 4. Brug et kreditkort: Kreditkort giver mere beskyttelse end betalingskort, når det kommer til onlinekøb. Hvis noget går galt, kan du anfægte opkrævningen hos dit kreditkortselskab.
 5. Opbevar din computer sikkert: Sørg for, at din computer er beskyttet med et godt antivirusprogram og en firewall, og opdater din software regelmæssigt.

God shopping!