Vælg en side

Vi nærmer os med hastige skridt den helt store shoppingdag i 2020. Det betyder at rigtigt mange venter med større køb, fordi vi forventer at kunne spare rigtigt mange penge med årets black friday tilbud.

Det er dog ikke alle produktgrupper der egner sig til black friday udsalg, og i nogle tilfælde vil man komme til at kigge rigtigt langt efter det gode tilbud. I denne artikel prøver vi at kigge nærmere på kategorier af produkter, hvor du nok ikke skal forvente den store rabat.

Visse byggematerialer har fast pris

Helt overordnet set er det ikke helt forkert at sige, at det i høj grad er de klassiske webshop-kategorier der kan shoppes med store rabatter. Tøj, smykker og elektronik er gode eksempler på varer, hvor der helt sikkert kommer stor konkurrence om at kunne tilbyde den bedste pris.

Kigger vi i en anden retning, ser situationen dog noget anderledes ud. Du vil eksempelvis ikke finde mange tilbud på at få lagt nyt tag. Ikke engang selve tagstenene er noget du skal forventer stor black friday rabat på. Det oplyser Jens fra dansk-tagservice.dk til os. Han udtaler at priserne generelt er faste på både ydelser og materialer, når det kommer til at få lagt nyt tag.

Selvfølgelig kan der være store forskelle i priser generelt fra forskellige tagfirmaer, men der er ikke rigtigt nogen der giver en stor rabat på en dag som black friday. Sådan kommer det heller ikke til at være i 2020.

Mange butikker holder sig bevidst ude af tilbudsræset

Derudover er der de seneste par år opstået en tendens, hvor en del butikker i en slags protest helt går udenom black friday. Her forløber dagen som enhver anden ganske almindelig fredag – måske lige med ekstra fokus på den gode service.

Det er dels en protest mod selve tendensen med at tilbyde store rabatter i detailhandlen, men også en reaktion mod overforbruget. Meget bliver købt sådan en dag, som folk egentlig ikke rigtigt har brug for.

Du begynder snart at se tilbuddene

Butikkerne er allerede i fuld gang med at forbederede årets tilbud. Der går sikkert heller ikke mange uger, før forskellige butikker og butikskæder begynder at melde ud, hvilke tilbud de kommer til at have i år. Derfor kan du selv begynde at holde øje med butikkernes hjemmesider. Har de en dedikeret BF-side, så vil du måske allerede begynde at se tilbuddene her.

Vi forventer at det igen i år bliver en kombination af generelle rabatter i størrelsesordenen 20-25% på varer der ikke i forvejen er nedsatte er del af andre kampagner og derudover de store slagtilbud, som især elektronikbrancen er kendt for.

Begynd allerede nu at holde øje, for det bliver super spændende hvad årets shopping dag kommer til at byde på i år.