Vælg en side

Møbler kan være dyre. Faktisk kan de være rigtig dyre. Derfor handler det om at handle hurtigt, hvis man er heldig at støde på et tilbud på et møbel, der længe har stået på ønskelisten. Derfor giver det god mening at holde øje med BF tilbud hos diverse møbelforhandlere, da der kan være store besparelser at hente.

Ikke alle møbelforhandlere har kraftigt nedsatte møbler i forbindelse med Black Friday, men mange har dog. Derfor er der også gode forudsætninger for at gøre en række gode køb. Det er i særdeleshed på store, dyre møbler, at der kan være markante besparelser at hente, når Black Friday-tilbuddene præsenteres.

Ikke alle typer møbler sættes ned

Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at det ikke alle typer møbler kan handles til nedsat pris på denne dag. Derfor bør du ikke forvente, at en ikonisk Svanen-stol designet af Arne Jacobsen kan erhverves til en drømmepris. Desværre (synes de fleste) er det ikke denne type møbler, der sættes ned i pris.

Er det denne type møbler til stuen, der står øverst på din ønskeliste, skal du derfor ikke skrue for højt op for forventningerne. Dette ændrer dog ikke på det faktum, at der er penge at spare på Black Friday, hvis du har et ønske om at købe nye møbler – dog ikke i et nær så stort omfang på klassiske, arkitekttegnede møbler.

Vær opmærksom på prisstigninger op til Black Friday

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange forhandlere hæver priserne forud for Black Friday, hvorefter de sætter priserne kraftigt ned på dagen. I denne sammenhæng er det vigtigt at understrege, at det ikke betyder, at priserne er dårlige. Omvendt er det ikke sikkert, at tilbuddet er så godt, som det ser ud.

Er der konkrete produkter, som du har i sinde at købe, er det en god idé at holde øje med prisudviklingen i ugerne op til den store tilbudsdag. Observerer du, at priserne stille og roligt hæves, med henblik på, at der kan skabes et billede af, at tilbuddene er bedre, bør du overveje din købsbeslutning en ekstra gang.

I sidste ende er det selvfølgelig din egen beslutning, hvorvidt et givent møbel er pengene værd. Det er der ikke andre, der skal bestemme for dig. 

Black Friday er ikke kun et fænomen på nettet

Har du i sinde at købe nye møbler til hjemmet på Black Friday, er det vigtigt at huske, at det ikke kun er et fænomen, der findes på nettet. Det er i lige så høj grad et koncept og et fænomen, der bruges af de fysiske forhandlere. Derfor skal deres tilbud selvfølgelig også inddrages i dine overvejelser.Fælles for både net- og fysiske butikker er, at de gør meget ud af denne dag. Det er et fænomen, der kun er blevet mere og mere populære, og det sætter også større krav til tilbuddene. For dig som forbruger er dette kun en fordel, da det giver dig bedre forudsætninger for at gøre en række gode handler.