Vælg en side

Det er ingen hemmelighed, at de fleste kvinder ønsker at se godt ud. Og for mange betyder det, at de skal bære makeup. Men hvad nu hvis du kunne bære makeup og stadig se naturlig ud? Det er ikke så svært, som det måske ser ud! Faktisk kan du med et par enkle tips lære at bære naturlig makeup, der får dig til at se smuk ud. Læs i artiklen her, hvordan du får skabt et naturligt makeup look med den nye makeup, du har købt i forbindelse med Black Friday!

En god base er nøglen

Når det kommer til naturlig makeup, er en god foundation afgørende. Men det kan være svært at finde den rigtige foundation. Du skal have noget, der udjævner din hudtone og giver dig en flot, naturlig finish. Og selv om der er masser af foundations på markedet, der hævder at gøre netop det, er det ikke alle, der lever op til det.  Så hvordan finder du en foundation, der giver dig det naturlige look, du ønsker? Svaret er enkelt: Start med en let dækkende foundation, og byg derfra. En let dækkende foundation udjævner din hudtone og giver dig en flot, naturlig finish uden at være for tung eller kageagtig. 

Brug brun mascara i stedet for sort

For at få et mere naturligt look kan du prøve at bruge brun mascara i stedet for sort. Sort mascara kan nogle gange se lidt hård ud, især hvis du har lysere hår. Brun mascara vil give dine vipper et blødere og mere naturligt look. Det samme gælder med din eyeliner, hvis du bruger sådan en. Køb en mørkebrun farve, fremfor sort. Det gør, at din øjenmakeup er knap så intens og ser mere naturlig ud.

Tag det roligt med bronzeren

Bronzer er en fantastisk måde at give ansigtet lidt farve, især hvis du har lys hud. Men pas på med at gå for hårdt til den. For meget bronzer kan få dig til at se unaturlig ud, og det vil ikke harmonere med resten af din krop – f.eks. din hals. Brug derfor mindre bronzer, og placerer det på områder, hvor solen normalt vil ramme dig i ansigtet. Less is more!