Vælg en side

Hvis du har startet din egen virksomhed, så ved du måske, hvor dyrt kontorartikler kan være i længden. Man vil helst ikke gå ned på udstyr – især ikke papir og skriveredskaber – så det er en udgift, som mange kontorer må leve med. Her kan du læse mere om, hvordan du kan spare penge, når du skal købe kontorartikler til din arbejdsplads.

Hold dig til et udvalg af produkter

Man kan godt have en tendens til at købe et stort udvalg af forskellige kontorartikler, når man skal handle ind. Det er især, hvis man skal handle ind til et kontor med flere medarbejdere. Der er nogle, som har stærke præferencer til deres kuglepenne osv., men langt de fleste bruger, hvad de har til rådighed. Når du handler ind til erhverv, kan du forvente at få mængderabat på dit køb. For at få mest ud af din rabat, kan du vælge et lille udvalg af de mest populære og vigtige produkter og købe dem i større mængder. Du kan også holde dig til bestemte mærker og modeller, da det også nogle gange kan give mængderabat. Udover at gøre prisen billigere, så er et mindre udvalg også nemmere at holde overblik over, når du skal købe ind.  

Hold styr på opbevaring af jeres kontorartikler

Kontorartikler holder som regel et godt stykke tid, og det er tit fordi man kommer til at smide dem væk, at man har brug for nye. Hvis du sørger for at lave et godt opbevaringssystem af jeres kontorartikler, så vil du måske opleve, at jeres forbrug daler. Det er rart at have sit eget lille lager af ting som kuglepenne og papirclips nede ved sit skrivebord, så det altid er tæt på, når man skal bruge det. Det er nemt at indrette et skab med forskellige kuglepenne, papir osv., så det er nemt for dig og dine medarbejdere at hente, hvad de har brug for, når de har brug for det.

Spar penge ved at handle på Black Friday

Black Friday tilbud dækker ikke kun tøj og sko. Mange firmaer er med på bølgen og laver gode tilbud op til og på Black Friday. Hvis du skal handle stort ind til kontoret, kan det betale sig at vente med at handle til Black Friday, da mange kontorforhandlere giver gode tilbud. Hvis du stadig handler ved din normale forhandler, kan du være heldig både at få mængderabat og tilbudspriser fra Black Friday på dine kontorartikler.