Vælg en side

Mens dette skrives er der ca. 2,5 måneder til Black Friday. Det betyder at mange allerede nu er begyndt at udskyde de større køb i håb om, at man kan finde et godt tilbud til black friday.

Det er dog ikke nødvendigt at vente så længe på at finde de gode tilbud. Hvis du ved hvordan du skal lede, så kan du stort set altid finde gode tilbud eller rabatter på den type produkter, du har brug for. Som eksempel kan du på Tripplo finde en lang række rabatkoder til store danske webshops. I denne artikel ser vi nærmere på denne mulighed og andre til at gøre et godt køb før black friday.

Sammenlign priser og finde det bedste tilbud

Den store fordel ved at handle på internettet er, at du kan tjekke priser på samme produkt hos en lang række forskellige forhandlere på meget kort tid. Har varen et unikt navn eller et varenummer, så lav en Google-søgning på det og se de forskellige priser. Du vil ofte allerede i søgeresultaterne blive præsenteret for reklamer fra forskellige forhandlere, hvor du kan se prisen med det samme.

En anden mulighed er, at kigge rundt hos forskellige forhandlere, som du ved sælger varen. Konkurrencen blandt webshops er stor, og det betyder at kæmpes hårdt for at lokke nye kunder som dig ind i butikken. Nogle webshops gør det ved at tilbyde dig en særlig rabat på dit første køb, eller kvitterer for tilmelding til nyhedsbrev ved at give dig en rabatkode. Det er alt sammen noget, som du kan udnytte til at få den bedste pris.

Vær opmærksom på disse faldgruber når du finder dit slagtilbud

Hvis du finder et tilbud der næsten er for godt til at være sandt, så brug lige 5 minutter på at tjekke webshoppens troværdighed. Her er et par gode ting at holde øje med.

  • Er webshoppen E-mærket?
  • Hvordan er webshoppens anmeldelser?
  • Bliver du tilmeldt et abonnement ved købet?

Man hører fra tid til anden om, at falske webshops dukker op med vilde og nærmest urealistiske tilbud. Det skal du være på vagt overfor. En anden “fælde” kan være såkaldte fordelsklubber, hvor man ved køb tilmelder sig et abonnement med en fast månedlig pris der automatisk trækkes fra kreditkortet. Lad os se, hvordan du sikrer dig.

Den første på vores liste ovenfor er noget der kan gøre dig helt tryg. Hvis webshoppen er E-mærket er den forpligtet til at leve op til en masse krav i forhold til forbrugerens rettigheder. Du er endda sikret, hvis du på nogen måde skulle blive snydt, når du har handlet på en E-mærket webshop.

Næste tjek kan være en side som Trustpilot. Langt de fleste seriøse webshops har mange anmeldelser på Trustpilot, hvor du kan se, hvilken service der ydes på shoppen. Vær skeptisk hvis der kun er meget få anmeldelser, eller hvis mange anmeldelser afslører problemer.

Det sidste du lige skal tjekke er, om du ved købet tilmelder dig en “fordelsklub”, hvor du skal betale fast medlemsgebyr. Denne type webshop er ofte blevet meget kritiseret for at skilte for dårligt med betingelserne. Derfor skal du huske at læse alt med småt, mens du gennemfører købet.

Hvis du husker på disse råd, så kan du sagtens gøre en god handel inden black friday.