Vælg en side

Som en rendyrket tilbudsjæger bør du være bekendt med årets største udsalgsbegivenheder. Du kender helt sikkert allerede til et par af disse begivenheder, men mangler du det komplette overblik, er du landet på den rigtige side.

Herunder præsenterer vi dig for en håndfuld udsalgsbegivenheder, som du skal deltage i, hvis du gerne vil spare mange penge på alt fra tøj og smykker til møbler og elektronik til hjemmet. 

Januar udsalg

Januar udsalg hører til blandt de allerstørste udsalgsbegivenheder på året. Som navnet antyder, så finder begivenheden sted i januar, men herhjemme starter udsalget ofte allerede d. 27. december. 

Der er efterhånden rigtig mange butikker, både fysiske og digitale, der holder januar udsalg. Butikkerne sætter priserne ned på hele eller dele af deres sortiment med henblik på at komme af med deres vintervarer, så der kan gøres plads til nye varer. Der er særligt mange penge at spare på tøj, sko og accessories til januar udsalget, men du vil også kunne finde tilbud på møbler, boligtilbehør, havemaskiner, gadgets osv. 

Black Friday og Cyber Monday

Januar er ikke den eneste måde, du kan se frem til, hvis du elsker at gøre en god handel. Du skal også glæde dig til november, da der afholdes flere udsalgsbegivenheder i denne måned. Det gælder bl.a. Black Friday og Cyber Monday.

Black Friday finder sted den fjerde torsdag i november, mens Cyber Monday finder sted mandagen efter Black Friday. Cyber Monday var oprindeligt netbutikkernes svar på Black Friday, men i dag afholdes der Cyber Monday i både fysiske og digitale butikker.

På både Black Friday og Cyber Monday kan du spare store summer på alt til hjemmet, garderoben, haveskuret, bilen osv. 

Singles Day

Black Friday og Cyber Monday er ikke de eneste udsalgsbegivenheder, der løber af stablen i november. Det gør Singles Day også. Singles Day afholdes altid på den samme dato – 11. november eller d. 11/11. 

Denne shoppedag fejrede oprindeligt mennesker, der ikke er i et forhold, men på Singles Day kan alle – såvel singler som alle andre – shoppe en verden af varer til stærkt reducerede priser. Flere og flere danske butikker og webshops hopper med på Singles Day-bølgen, så hold godt øje, når vi nærmer os d. 11/11. 

Sommer udsalg

Sommeren er en fantastisk årstid. Ikke kun fordi, at temperaturen stiger, men også fordi, at der på denne årstid er mulighed for at gøre nogle rigtig gode handler. Mange webshops såvel som fysiske butikker holder nemlig sommer udsalg, hvor de sælger deres sommervarer til nogle meget fordelagtige priser. Du kan f.eks. spare mange penge på badetøj, sandaler, toppe og meget mere. Begivenheden strækker sig typisk over flere måneder, fra juni til august.